Poznati

Direktno.rs

25. 10. 2020. 16:33 0

NEVEROVATNO Nakon dve decenije braka, otkrili da su rođaci!

Glumački par Kevin Bejkon i Kira Sedžvik u braku su 32 godine, a jedan od najvećh izazova imali su kada su saznali da su rođaci.

Njih dvoje su nakon 25 godina braka saznali da su dalji rođaci i do tog otkrića došli su slučajno kada su gostovali u emisiji "Finding Your Roots", koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla poznatih.

Henri Gejt Luis, voditelj emisije, pokazao je DNK nalaze koji su poznatom glumačkom paru poslužili kao dokaz da su rođaci u devetom kolenu.Bejkon i Sedžvik su se venčali 1988. godine i imaju svoje dece, a važe za jedan od najdugovečnijih holivudskih parova. Kevin je jednom prilikom priznao da je zavoleo Kiru već pri prvom susretu.

- Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Ali kada je ušla u moj život, moja karijera bila je na dnu. Ipak, dogodila se ljubav i počela su da se rađaju naša deca, a ponude za filmove konačno su krenule da se nižu - opisao je jednom prilikom Kevin svoju izabranicu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati