Poznati

Direktno.rs

28. 09. 2020. 15:01 0

Kim Kardašijan Beloj kući: Prestanite da pomažete Azerbejdžanu!

Kim Kardašijan se bori za budućnost Jermenije tako što je zatražila da Vašington prekine vojnu pomoć Azerbejdžanu.

Posle pokušaja Kanijea Vesta da uđe u politiku, i njegova supruga Kim pretenduje da, ako ništa, postane vojni savetnik ili komentator.

Naime, rijaliti zvezda, čija je porodica poreklom iz Jermenije, odreagovala je na vesti iz te zemlje, gde je juče proglašeno ratno stanje a sve zbog sukoba između ove države i Azerbejdžana oko sporne teritorije Nagorno Karabah.

Kardašijanova je u seriji tvitova pozvala Azerbejdžan da obustavi "ofanzivnu upotrebu sile" protiv jermenskog naroda. Takođe, Kim je pozvala i Vašington da prekine vojnu pomoć Bakuu, a imala je poruku i za Tursku.

- Molim vas, delite vesti da je Jermenija napadnuta. Molimo se za hrabre muškarce i žene koje rizikuju svoje živote da bi zaštiti Artsak (Nagorno Karabah). Vesti su obmanjujuće i to nisu sukobi - napisala je ona i nastavila:- Jermenija je bila žrtva ničim izazvanih napada Azerbejdžana i predvidive kampanje dezinformacija koja je prati. Azerbejdžan blokira društvene medije, osim za ratnu propagandu - objasnila je Kim na Tviteru.

Rijaliti zvezda pozvala je sve pratioce na Tviteru da se uključe u akciju i da svi pošalju zahtev Beloj kući sa zahtevom da Amerika prestane da pomaže suprotnoj strani.

- Potrebni su nam međunarodni posmatrači koji će istražiti i pozvati na međunarodne političke i diplomatske mere kako bi se sprečila nepotrebna eskalacija i tragedija. Koristite: anca.org/alert da biste pozvali Belu kuću i Kongres na napad Azerbejdžana na Nagorno Karabah. Pozovite da Baku prestane sa uvredljivom upotrebom sile, da se prekine sva američka vojna pomoć Azerbejdžanu koja se koristi protiv Jermena i upozorite Tursku da prestane da šalje oružje i borce u Baku – napisala je Kim Kardashian.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati