Zabava

[ Izvor: Mediji ]

16. 04. 2024. 14:54 2

Kim Kardašijan stiže u Beograd: Povod i zahtevi

Američka medijska ličnost Kim Kardašijan ovog juna stiže u Beograd, a evo detalja njene posete.

Kako su rekli izvori upućeni u situaciju, Kim u Beograd dolazi sa svojom decom, a povod za to je otvaranje prve prodavnice njenog modnog brenda "Skims" u prestonici Srbije.

Takođe, u njenu čast biće organizovana i proslava na jednom ekskluzivnom mestu, prenosi Nova.

Izvor pomenutog medija otkrio je da će se Kim u Beogradu zadržati dva dana, te da ovde dolazi iz Nemačke, gde će sa svojim sinovima ispratiti utakmicu u okviru Evropskog prvenstva, i to onu koju reprezentacija Srbije igra protiv Engleske 16. juna.

Prema daljim navodima, ona u Srbiju stiže svojim privatnim avionom koji je kupila za 150 miliona dolara i biće smeštena u predsedničkom apartmanu jednog luksuznog beogradskog hotela. Pored ličnog obezbeđenja koje će doći sa njom, Kim će imati i dodatno obezbeđenje koje će je pratiti u stopu 24 časa.

Navodno, ona je imala posebne zahteve i želje, te je naglasila da obavezno želi da poseti Hram Svetog Save, kao i Kalemegdan. Od organizatora je tražila i da u apartmanu konstantno ima sveže cveće, ali i da u svakom trenutku na raspolaganju ima 10 različitih automobila kao "mamce", kako bi izbegla paparace. Izvor pomenutog medija rekao je i da Kardašijanova iz Beograda ide u Pariz.

Nije prvi put u Srbiji

Kardašijan je prvi put posetila Srbiju 2017. godine, kada je s bivšim suprugom Kanjeom Vestom, prijateljima i ekipom kanala Travel 1 obišla prirodni rezevat Uvac kako bi snimila emisiju o lepotama prirode.

- Malo ko zna da je Kim bila u našoj zemlji. Mi smo imali priliku da je vidimo, ali ne dugo jer su se zadržali samo dva sata. Kim se ponašala lepo i kulturno. Videlo se da je oduševljena prirodom i time što je u Srbiji. Poslužila sam joj pitu ispod sača koju sam pripremila, kao i paprikaš, ali to nije želela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće – rakiju. Lepa je žena, prijatna, opuštena i prirodna. Prošetala je našim meandrima i provozala se jezerom - izjavila je svojevremeno Slavka Nikolić, koja ju je ugostila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati