Poznati

Direktno.rs

25. 09. 2020. 12:10 0

Duplo slavlje: Slavni glumački par danas slavi rođendan!

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas danas slave rođendane, što je lepa glumica obeležila zajedničkom fotografijom na Instagram storiju.

Osim što su, uprkos razlici od 25 godina između njih,  u skladnom braku već pune dve decenije i dele sve dobre i loše strane života, Oskarom nagrađivani Ketrin i Majkl dele i dan kada slave rođendan.

Jedno vreme se, nakon smrti Majklovog oca, čuvenog Kirka Daglasa, u medijima šuškalo da se ovaj slavni par razvodi. Međutim, glumci nikada to nisu javno komentarisali, dok je sa današnjom objavom Ketrin svima stavila do znanja da još uživaju u ljubavi.

- Danas je naš rođendan - napisala je u storiju na Instagramu glumica, dok se na fotografiji može videti kako srećna i nasmejana pozira sedeći suprugu u krilu na obali mora.

Ketrin i Majkl imaju dvoje dece, a jedini put kada im je brak bio klimav, desio se pre deset godina. Tada je glumcu dijagnosikovan rak grla, što je poslužilo kao okidač glumici koja je zbog stresa počela da pati od depresije. Ona je kasnije priznala da ima i bipolarni poremećaj, zbog čega se čak dva puta prijavljivala za lečenje.

Usled svega toga par je 2013. godine odlučio da neko vreme živi razdvojeno. Međutim, nikada nisu podnosili zahtev za razvod, te su 2014. godine ponovo okupili porodicu u jednom domu.

Ketrin Zitu Džons proslavio je kultni film "Maska Zoroa" iz 1998. godine i film "Čikago" iz 2002. godine za koji je dobila i Oskara, dok je Daglas prestižnu nagradu dobio kao producent najboljeg filma 1975. godine, za film Miloša Formana "Let iznad kukavičjeg gnezda".

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati