Poznati

Direktno.rs

17. 08. 2020. 13:06 0

Mel Gibson preti tužbom zbog... meda?

Holivudski glumac Mel Gibson pripretio je preko advokata jednoj Čileanki koja je došla na genijalnu ideju da korsti njegovo ime kako bi bolje prodala svoj med.

Naime, Johana Agurto koja se bavi proizvodnjom meda smislila je naziv za svoj proizvod, a u pitanju je igra reči sa imenom slavnog glumca.

Ona je svoj proizvod nazvala Miel Gibson jer na španskom jeziku "miel" znači med. Iako je ideja genijalna, ubrzo joj je stiglo upozorenje od Melovih advokata zbog neovlašćenog korišćenja njegovog imena, ali i zbog toga što se nije libila da stavi glumčevu sliku na tegle.

Ona je bez potrebne dozvole na tegle meda nalepila slike Gibsona iz njegovog čuvenog ostvarenja "Hrabro srce" u kojem glumi neustrašivog Škota, spremnog da zbog pravde izgubi život u borbi sa Englezima.

U pismu koji su preduzetnici uputili Gibsonovi advokati navodi se da ako ne povuče proizvod sa tržišta, oni će biti prisiljeni da slučaj reše na sudu. Johana je nakon toga izjavila da je vlasnica malog biznisa koja samo pokušava da preživi u ovim teškim vremenima.

Ona se zbog cele zbrke obratila i Melu direktno putem Tvitera, zamolivši ga da joj dozvoli da koristi fotografiju iz "Hrabrog srca".

- Moja deca bi ti bila večno zahvalna. Naš med je samo za hrabra srca - napisala je ona.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati