Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Hello ]

01. 08. 2020. 19:25 0

"Ove godine su mi najlepše, osećam se sjajno"

Popularna voditeljka televizije N1 nedavno je postala majka, a iz njenih komentara deluje kao da ne može biti srećnija u privatnom životu.

Uspešna voditeljka i urednica emisije "Novi dan" već neko vreme je odsutna sa malih ekrana, a razlog je činjenica da je nedavno dobila ćerku Anitu. Naslednicu je rodila baš kada je slavila svoj rođendan, 26. juna.

Kada je u pitanju njen odnos sa životnim partnerom i ocem deteta, Minja se uvek trudi da ne otkrije previše. Ipak, ulaže napor da svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, nedavno je ovako opisala stanje na tom polju:

- Anika je plod naše ljubavi. Uvek sam verovala u velike ljubavi sa rećnim početkom i bez kraja, stoga i nastojim da maksimalno uživam u ovim divnim trenucima i ne dozvoljavam da bilo šta remeti moj mir - rekla je nedavno Minja.

Da joj je ovaj period života najlepši napomenula je još jednom prilikom kada je opet istakla važnost mira.

- Mislim da su mi ove godine najlepše jer se osećam sjajno. Zadovoljna sam, voljena, imam mir, porodicu, prijatelje. Tu tvrđavu niko ne može da sruši, sebično je čuvam i volim - zaključila je Miletić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati