Savremena žena

[ Izvor: Blic ]

22. 04. 2024. 06:59 2

Bojana Janković je imala jednu veliku želju

Bojana Janković (46), devojačko Nikolić, koja je pre dva dana pronađena mrtva u svom stanu u Beogradu, jako je želela da kupi kuću na moru.

Prerana smrt sprečila ju je u ostvarivanju ovog plana. Svoju želju nekadašnja voditeljka kultne emisije "Siti" nedavno je podelila sa svojim bliskim drugaricama. piše Blic.

Ona je uveliko planirala i porodični odmor na primorju.

- Bojana je obožavala lepo vreme, sunce, vodu. Kad nije bila na moru, krstarila je Savom i Dunavom s prijateljem koji je imao svoj brod. Već je planirala gde će s porodicom da otputuje na letnji odmor. Imala je želju da kupi sebi kućicu negde na primorju, blizu plaže, da svako jutro pije kafu na terasi i gleda u more, a nakon doručka da se baci u vodu - govori jedna njena prijateljica i nastavlja:

- Volela je život. Često je porodično putovala po Srbiji, iznajmljivala je kućice koje su u prirodi i uživala. Fotografije s letovanja, gde god bi bila, često je objavljivala na društvenim mrežama. Život i planovi su bili pred njom. Obožavala je Grčku. Volela je njihovu hranu, predele i ljude. Mogla je od kraja maja do kraja novembra da bude na moru. Zato je i maštala da sebi napravi oazu mira, da tamo da uživa u suncu, pesku i slanoj vodi. Uvek mi je govorila: "Eh, samo da mi je kućica na moru i parče peska, nebo je granica." Sada je negde gore odakle nas njena lepota obasjava - kaže prijateljica.

Porodica i prijatelji, ali svi koji su Bojanu poznavali, za nju imaju samo reči hvale. Oni su u neverici zbog njenog preranog odlaska.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati