Poznati

Direktno.rs

03. 06. 2020. 19:47 0

Teniserka se "vraća u sedlo": Plati i vodi je na večeru!

Jedna od najzgodnijih sportistkinja na svetu, kanadska teniserka Eženi Bušar, izuzetno je popularna zbog stvari koje radi na Instagramu, zbog čega je sve manje ljudi smatraju teniserkom, a sve više zabavljačicom.

Zbog svog atraktivnog izgleda ima ogroman broj fanova na društvenim mrežama, a kako često objavljuje provokativne fotografije, to nije ni čudo. Uostalom, zgodna Kanađanka nudi mogućnost fanovima da budu s njom barem jedno veče.

Tako je jednom prilikom dobila 85.000 dolara za izlazak, a novac je išao u humanitarne svrhe. Ona se pre tri godine na Tviteru kladila da će Atlanta pobediti u Superbolu, nakon čega je morala da izađe na sastanak s Džonom Gerkenom. Eženi i Džon su nakon toga postali i prijatelji.

Eženi sada nastavlja tradiciju dejtova sa fanovima...

- Prihvatila sam neke dejtove preko interneta i jedva čekam da se dogode. Ti momci neka budu mirni, čim prođe ovaj period koronavirusa, izaći ću s onima s kojima sam dogovorila sastanke - istakla je Eženi. Bušarova je pre šest godina bila peta teniserka sveta i to je njen rekord, a 2014. godine igrala je finale Vimbldona. Ipak, ispala je iz Top 100 odavno, ali definitivno je jedna od najpoznatijih teniserki na Instagramu i društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati