Savremena žena

[ Izvor: Mediji ]

13. 02. 2024. 07:00 3

Prva supruga Olivera Ivanovića lepotica (FOTO)

Prva žena Olivera Ivanovića nikada se nije javno eksponirala, ali je Oliveru uvek pružala najveću podršku iz senke.

Marina Ivanović, prva žena Olivera Ivanovića, stari poput vina, te je u 7. deceniji oličenje otmene dame sa besprekornim stilom. Prelepe oči, gusta kosa, pune usne i očaravajući osmeh krase ovu neverovatnu gospođu koja i dalje živi u Kosovskoj Mitrovici. U javnosti se gotovo i ne pojavljuje, trudeći se da joj svakodnevica bude mirna i jednostavna.

Iz dugogodišnjeg braka sa Oliverom ima tri sina koji su stacionirani u sprskoj prestonici. Koliko je veliko poštovanje valadalo među bivšim supružnicima pokazuje činjenida da je Marina i posle razvoda o političaru i njegovoj porodici imala samo reči hvale. Takođe, iz Ivanovićevih usta nikada se nije mogao čuti ružan komentar i prvoj velikoj ljubavi.

Svojevremeno se osvrnula na zajednički život sa Oliverom.

- Postala sam deo porodice Ivanović davne ’82. godine, kada sam se udala za Olivera. U braku smo dobili tri sina, koji su sada odrasli ljudi. Kada sam pre 38 godina postala deo porodice Ivanović, bila sam zadivljena slogom koja vlada među njima i kako je nemoguće okrenuti jedne protiv drugih. I sama potičem iz porodice u kojoj se neguje duh zajedništva, poštenja i odanosti, pa smo tako i Oliver i ja vaspitavali našu decu - rekla je Marina, koja se inače veoma retko oglašavala za medije.

Milenu Popović, drugu suprugu Ivanovića, pomenula je javno samo jednom.

- Verujte, tako je i dan danas, ta sloga među braćom i sestrama u porodici Ivanović je neverovatna, svi dišu kao jedno. Stav porodice Ivanović je da se nikada ne komentarišu izjave Milene Popović - izjavila je tada Marina i dodala:

- Moja deca i ja živimo skromno. Ja živim i radim u Mitrovici. Deca su u Beogradu. Najmlađi i najstariji su podstanari, a srednji je zasnovao porodicu i živi u svom stanu. Odrasli unučići redovno pale sveće dedi na grobu.

Najbitnije od svega joj je da njeni naslednici budu dobri ljudi, uprkos svim iskušenjima.

- Najvažnije mi je da budemo zdravi, složni i živimo pošteno i časno, baš kako se živelo u kućama Oliverovih i mojih roditelja - zaključila je.

Kamenovana joj je kuća tačno 14 dana posle ubistva Olivera, ali ni to je nije uplašilo i pokolebalo, pokazala je hrabrost i do danas je ostala u porodičnom domu u Kosovskoj Mitrovici.

Nakon kraha ljubavi sa Marinom, čuveni političar je zavoleo Milenu Popović, koja mu je podarila još jednog sina Bogdana.

Milena Ivanović je jednom prilikom govorila da je njihov susret bio slučajan, ali sudbonosan, jer su jedno u drugom prepoznali, već na prvi pogled, srodnu dušu.U početku, njihova ljubav nije naišla na odboravanja, ali uspeli su da prevaziđu sve prepreke.

Iako sada ponovo voli i već nekoliko godina je u vezi sa Igorom Jurićem, nikada neće zaboraviti 16. januar 2018. godine.

- Bogdan je poslednji put živog video oca veče pre toga. Bili smo kod prijatelja, posle toga se šetali, smejali se... Nismo ni sanjali da je već tada neko odlučio da nas zauvek rastavi. Nisam ni sanjala šta će doneti to jutro, da će sve promeniti, da će mi taj dan uzeti voljenog čoveka zauvek, da će zauvek Bogdanu uzeti oca. Bilo je to jutro kao i svako drugo. Oliver se spremao za posao, budio me da ga ispratim... Poljubio dete koje spava, mene i otišao na posao. To je bio poslednji put da ga vidim živog. Stalno vraćam taj trenutak, taj poslednji poljubac, pogled - govorila je Milena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati