Zabava

Direktno.rs

02. 04. 2024. 14:35 1

Napustila tenis, sad objavljuje svoje gole slike

Mnoge su teniserke slavu stekle zahvaljujući sjajnim igrama i osvojenim titulama, ali postoji i ona kategorija teniserki koje su poznate zahvaljujući dodatnim aktivnostima. Sestre Vilijams su bile godinama u vrhu tenisa i stekle su ogromnu popularnost kroz sjajne nastupe i osvojene trofeje. Marija Šarapova je bila i top teniserka, bivša Grend slem šampionka, ali i jako popularna van terena zbog svog (dobrog) izgleda.

Neke teniserke, pak, više pamtimo po onome što urade van terena. Zahvaljujući društvenim mrežama, bivša ruska teniserka Sofija Žuk je zaradila milione i njeno ime se spominje na svakom ćošku.

Istina, s 15 godina je osvojila juniorski Vimbldon, ali kada se činilo da će njena karijera doživeti veliki uspon, ona je ubrzo odustala od "belog sporta". Bila je izuzetno talentovana, ali je prestala da igra tenis isuviše rano.

Otputovala je u SAD i 2020. se penzionisala zbog problema s povredama, ali i spoznaje da više može zaraditi objavljivanjem erotskog sadržaja na sajtovima za odrasle. Započela je karijeru modela, povećala je grudi, i postala planetarno popularna influenserica.

Često svoje fanove na društvenim mrežama počasti nekim "nepristojnim" fotografijama. Za 11 sati dobila je nedavno preko 1.600 lajkova i desetine pozitivnih komentara.

Njen profil na Instagramu sadrži brojne slike na kojima jasno pokazuje svoje atribute. Na nekima je manje, na drugima malo više obučena, ali jasno vam je zbog čega ima preko 176.000 pratilaca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati