Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Gloria ]

28. 05. 2020. 17:28 0

Voditelj o sreći sa ženom: "Osvojio sam je humorom"

Tarik Filipović, dugogodišnji voditelj popularnog kviza "Želite li da postanete milioner" za Gloriju otkriva da mu u novoj verziji kviza najviše nedostaje publika i da bi se rado na jedan dan zamenio sa suprugom Lejlom - kako bi se uverio koliko je s njim predivno živeti.

Popularni voditelj i glumac Tarik Filipović otkrio je i šta će sve biti drugačije u novim epizodama "Milionera".

- Nema više publike u studiju pa smo opciju 'pitaj publiku' zamenili opcijom 'tri znalca' - rekao je.

Za 'tri znalca', Josipa Buklijaša, Bruna Kirinića i Ivana Jurića, kaže da je shvatio da su lumeni s 'lovačkim' potencijalom, i da su do momci koji su već u kvizu osvojili po 125.000 kuna. Ipak, otkrio je da mu na snimanjima nedostaje publika i fizički kontakt.

- Da neko osvoji milion, mislim da bih ipak stavio masku i izgrlio ga - priznao je Tarik.

Otkrio je i da se za vreme karantina družio s ukućanima i da su odgledali mnogo serija, ali i da je bio itekako produktivan za vreme izolacije.

- Završio sam filmski scenaro i dva pozorišna teksta. Održavao sam kondiciju i šetao po šumi, čisto da se ne pretvorim u "normalno novo" - debelo - našalio se popularni voditelj.

Priznao je je i kako bi se najradije zamenio sa svojom suprugom Lejlom na jedan dan, samo kako bi se uverio da je predivno živeti s njim. Lejlu je, priznaje, osvojio humorom.

- Ako se ne nasmejemo zajedno desetak puta dnevno, dan mi nije ispunjen - kazao je.

Tarik je otkrio i kako će ove godine na letovanje otići sa porodicom u njihovu kuću u Istri. Iz rodne Zenice najviše mu nedostaju ljudi koji su činili taj grad znatno drugačijim od drugih gradova.

- Oni su danas rasuti po svetu. Uvek se setim reči Vlatka Stefa­nov­­skog da je, kad je god svirao s Leb i sol u Ze­­nici, uvek imao najveću tremu. Nije bez razloga - zaključio je Filipović.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati