Poznati

Direktno.rs

25. 05. 2020. 14:47 0

I dalje "pali i žari": Skinula se Šeron Stoun

Iako je već zašla u sedmu deceniju, glumici Šeron Stoun (62) na izgledu i dalje zavide i mnogo mlađe kolegice.

Za nju jedino nisu čuli oni koji žive u potpunoj izolaciji od sveta, a nema osobe koja je nije videla makar u jednom filmu. Osim na velikim platnima, Šeron je jedno od najpoželjnijih lica i na naslovnicama svetski poznatih časopisa poput, a ova lepa Amerikanka može da se pohvali i koeficijentom inteligencije od 154 što je svrstava u 0.1 odsto najpametnijih ljudi na svetu i među istinske genijalce.

Međutim, osim brilijantim mozgom, Stoun se može pohvaliti i istom takvom figurom. Glumica je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj se odmara pored bazena u minijaturnom bikiniju, a našalila se i stavivši metalnu kacigu na glavu i napisala u opisu slike da tako drži um na mestu.

Inače, za Šeron se trenutno ne zna previše o njenom ljubavnom životu. Glumica je bila dva puta u braku, s Majklom Grinburgom s kojim je bila u braku tri godine, a rastali su se 1987. i Filom Bronstajnom s kojim se rastala 2004. godine, a u braku su bili šest godina.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati