Kultura

[ Izvor: Tanjug/Telegraf ]

09. 04. 2024. 11:53 1

Ivana Zečević: Nisam potonula u strahu, izdigla sam se

Zečević je rekla da su od početka "Kalkansku krugovi" bili zanimljivi gledaocima jer se u njima urbana ekipa susreće sa selom, a i glumačka ekipa je svoj posao izvela "maestralno".

Gošća serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Ivana Zečević koja je govorila o ulozi u trećoj sezoni serije "Kalkanski krugovi".

Zečević je rekla da su od početka "Kalkansku krugovi" bili zanimljivi gledaocima jer se u njima urbana ekipa susreće sa selom, a i glumačka ekipa je svoj posao izvela "maestralno".

Prema njenim rečima, "sjajan posao" su uradili i reditelji Milan Karadžić i Gordan Matić.

Zečević je rekla da joj je u dosadašnjoj karijeri bilo olakšavajuće to što je imala fantastične reditelje i scenarije, odnosno dobre saradnike koji su mogli da je posavetuju i pomognu.

- Na početku je bilo pritiska, bila sam daleko uplašnija nego sada, ali nekako je išlo prirodno i spontano. Nisam potonula u strahu, nego sam se izdigla - navela je glumica.

Zečević je rekla da u trećoj sezoni "Kalkanskih krugova" na počeku je "naizgled sve mirno i pitomo, deluje da je sve okej, ali povratkom u (mesto) Dol, na mesto zločina sve ponovo kreće da se upliće".

Prema njenim rečima, lik Mione stremi ka problemu, ni u jednom trneutku nije bila bez problem, da li od strane porodice ili viših sila"..

Zečević se prisetila kako se na početku rada na seriji "strašno uplašila" kad je čula da će joj Žarko Laušević (1960-2023) biti prvi partner, dok ga nije upoznala.

- Te probe i ceo proces je nešto najtoplije što sam doživela u ovom poslu - istakla je glumica.

Zečević je rekla da njena glumačka karijera uz "ogromnu podršku porodice ide kako treba", a u budućnosti bi volela da igra "sve što ima smisla, što je dobro napisano i može da unapredi glumački put".

- Nemam: 'E, ovu ulogu, onu ulogu'. Nešto što je kompleksno, lepo i možda lekovito za publiku, to bi me uvek radovalo - rekla je Zečević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati