Poznati

Direktno.rs

18. 05. 2020. 22:52 0

"Je***e se oboje!" Rediteljka "Matriksa" osula paljbu

Rediteljka "Matriksa" Lili Vačovski odgovorila je milijarderu Ilonu Masku i ćerki predsednika Trampa na vrlo direktan način.

Ilon Mask, vlasnik kompanije SpaceX juče je postavio misteriozan tvit koji nije naišao na dobre reakcije. Naime, milijarder poreklom iz Južnoafričke Republike citirao je poznati film "Matriks" iz 1999. godine, napisavši: "Uzmi crvenu pilulu." Citat se odnosi na legendarnu scenu kada Morfijus kaže Neu da je njegov ceo život kompjuterska simulacija i da ima dva izbora: ako uzme plavu pilulu vraća se toj "normalnosti", a ako odabere crvenu - ulazi u simulaciju.

Nije sa sigurnošću poznato šta je Mask želeo da poruči ovim citatom, ali Tviter zajednica potez već tumači kao Ilonovu poruku kalifornijskim vlastima, tj. njihovom odgovoru na krizu koronavirusa. Milijarderu nije zvanično odobreno da ponovo pokrene proizvodnju svojih Tesla izuma, ali se on tome javno protivi, svestan finansijskog gubtika koji mu se trenutno dešava.

Američka javnost je podeljena između stava da će ekonomski gubici biti preveliki u slučaju dužeg odlaganja rada i činjenice da niko još uvek nije siguran koja je najsigurnija procedura kada je u pitanju zaštita radnika.

Na Maskov tvit je ubrzo odgovorila Ivanka Tramp, ćerka predsednika SAD Donalda Trampa. Ona je napisala: "Uzela!", ali ni originalan tvit, a ni njen odgovor nisu dočekani sa radošću od strane Lili Vačovski, rediteljke filma.

- Je***e se oboje! - kratko je napisala kreatorka "Matriks" ideje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati