Poznati

Direktno.rs

19. 03. 2020. 20:00 0

Milica Todorović za Direktno: Otišla sam u rodni grad

U momentu pandemije i vanredne situacije u Srbiji i svetu, svima se život na ovaj ili onaj način naglo promenio i ljudi se i dalje adaptiraju.

Pevačica Milica Todorović je kao i sve njene kolege otkazala predstojeće nastupe i događaje, a u izjavi za naš portal je otkrila da je rešila da se skloni iz Beograda i posveti ovo nepredviđeno slobodno vreme porodici.

- Rešila sam da odem u rodni grad Kruševac, i ovo vreme iskoristim da budem sa porodicom koju ne viđam često zbog obaveza i putovanja - rekla je pevačica za Direktno.rs i dodala:

- Mi volimo da provodimo vreme zajedno i nikad nam nije dosadno. I ovim putem apelujem na sve ljude da ostanu kod svoje kuće, zbog sebe i drugih. I ovo će proći, samo treba da više brinemo jedni za druge - zaključila je Milica.

Pevačica je od pre nekoliko meseci u ljubavnoj vezi sa glumcem Petrom Strugarom, ali nije poznato da li će se i on pridružiti porodičnom druženju u njenom rodnom gradu.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati