Muzika

Direktno.rs

15. 03. 2021. 11:31 0

Novi spot Novkovića: "Više ne pišem dramatične pesme"

Boris Novković objavio je novi spot za pesmu "Pun mesec, ti i ja", koji ujedno najavljuje i njegov novi studijski album.

U iščekivanju novog albuma koji bi trebalo da izađe sredinom maja, hrvatski kantautor objavio je pesmu prožetu romantičnim emocijama, uz njegov prepoznatljiv retro prizvuk i estetiku.- Od kada sam pre godinu dana odlučio da prestanem da pišem i snimam ozbiljne i dramatične pesme odlično se zabavljam, bas kao u najranijoj mladosti na početku karijere. Ovaj svet dovoljno je ispunjen dramom i ozbijnošću tako da su moje pesme a ujedno i ova nova moj skromni doprinos gledanja na svet ružičastim naočarima, traženja pozitive i kosmičke ljubavi u svemu oko nas - rekao je Novković.

Boris za novi album najavljuje samo vesele i pozitivne numere, a za pesmu "Pun mesec, ti i ja" kaže da je imao i posebnu inspiraciju.- Pesma koja najavljuje album koji definitivno izlazi sredinom meseca maja ove godine, nastavak je niza tog albuma punog lepih pričica i slika iz života, onog života pozitivne energije koji je u svima nama i čeka da bude pokrenut ili oslobođen - otkrio je pevač i dodao:

- Pišući ovu pesmu zamišljao sam atmosfere iz raznih filmova i romantične scene, a kako sam i sam fimofil, muzika i reči počele su same da izlaze iz mene. Nadam se da će vam se svideti kao i ono što dolazi s albumom - zaključio je Novković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati