Muzika

Direktno.rs

20. 02. 2021. 15:22 0

Bojan Marović: Prevarant i lopov nas je pokrao

Pevač Bojan Marović potvrdio je da se festival "BBD Nights" neće desiti jer je organizator pobegao sa novcem.

Festival "BBD Nights" u okviru kojeg je najavljen nastup Marovića trebalo je da bude održan od 13. februara do 19. marta. Ipak, crnogorski muzičar, kao i veliki broj njegovih fanova koji su kupili karte za nastup koji je najavljen za 14. februar, prevareni su.

Karte za Marovićev nastup su rasprodate, međutim, glavni organizator "BBD Nights" festivala Saša Novaković, kako tvrdi pevač, nestao je sa novcem od prodatih ulaznica.Pored crnogorskog pevača najavljeni su i koncerti Marčela, Đusa, Balkanike, Slobodana Trkulje, Jovana Maljokovića, Vasila Hadžimanova.

- Radovao sam se konačnom povratku na scenu, radovao sam se povratku ljudima, ali, eto, naiđe ovakav čovek i sve nestane. Koncert je rasprodat, organizatori su bar tako rekli - rekao je Marović za portal "Vijesti" i dodao da je bez obzira na to što je novac zaršio kod Novakovića, želeo da peva za svoju publiku.- Hteo sam da održim koncert, i pored svega, jer opet podvlačim, kada budem hteo da sviram samo zbog novca sigurno ću prekinuti da se bavim muzikom.

- Obećavam da ću biti prvi koji će, ako treba i ispred Madlenijanuma svirati. Mi smo samo muzičari, mi smo ljudi, i jednako smo prevareni kao i oni što su kupili ulaznice. Nije dosta bilo sa ovom koronom koja je uništila kako muziku, diskografiju i umetnost uopšte, nego još i neki prevarant i lopov da se ušunja u živote i pokrade vas. I ljude koji su platili, tehničare, organizatore, i na kraju krajeva i nas muzičare. Još jednom želim ljudima da se izvinim, i da poručim da ću se boriti za svaki dinar koji su dali, i da ću svirati kad god i gde god, da bi ovo jednom zauvek prestalo - poručio je pevač.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati