Muzika

[ Izvor: Vijesti.me ]

06. 06. 2020. 17:23 0

Završen Kaliopi Fan Art - pobednica iz Smedereva

Kaliopi Fan Art je završen, a nakon višemesečnog onlajn druženja i takmičenja Grand Prix kreativnog takmičenja pripalo je Viktoriji Milošević iz Smedereva. Nagrada uključuje “Vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi”.

Takmičenje Kaliopi Fan Art trajalo je tri meseca. Tokom marta i aprila stizale su kreacije takmičara koji su bili predstavljeni na svim Kaliopinim društvenim mrežama, a zatim odabrani su finalisti koji su se takmičili za brojne nagrade u nekoliko kategorija.

Uz Grand Prix, nagrade su dodeljene za prvo, drugo i treće mesto u kategorijama vokalna obrada, instrumentalna obrada, ples, crtanje i najoriginalniji video.

Isto tako nagrade je dodelio i stručni žiri Kaliopi Fan Arta, za najmlađe i one koji su dali poseban doprinos i obeležili Kaliopi Fan Art na svoj način.

Nagrade, na zadovoljstvo svih, nalaze se u širokom rasponu - onlajn časovi pevanja sa Kaliopi i nastupi vokalno-instrumentalnih gostiju na njenim koncertima, učešće u njenom videu, izrada idejnog rešenja za obradu njenog novog singla, izložba u sklopu njenog velikog koncerta, otvaranje izložbe slika, poseta muzičkoj radionici, poseta Kaliopi najmlađih dobitnika u njihovim gradovima, kao i VIP ulaznice za njene koncerte i upoznavanje s njom...

Tokom protekla tri meseca, kada je skoro čitav svet bio pogođen pandemijom virusakorona, Kaliopi Fan Art okupio je mnoge takmičare iz celog sveta i pratioce njene umetnosti na društvenim mrežama.

- Napravila sam Kaliopi Fan Art da ostanem u kontaktu sa svojom publikom i da im dam svetlost u ovo vreme opšte krize. Istovremeno, kroz ovaj projekat moji su fanovi mogli pokazati svoje kreativne veštine i talente. I iako smo na daljini, cilj mi je bila da nas muzika ponovo spoji i ujedini u jedno. Čestitke od sveg srca svim učesnicima, nagrađenima, kao i mom timu koji je neumorno radio na ovom projektu - poručila je Kaliopi.

Pobednica takmičenja Viktorija Milošević ističe da nije verovala da će baš ona pobediti jer su svi takmičari uložili veliki trud i pokazali svoje talente na razne načine.

- Srećna sami uzbuđena zbog glavne nagrade i ona mi daje još veći podsticaj da radim ono što volim, shvatila sam da ne treba nikad da odustajem, da verujem u sebe i da radim na sebi. Zahvaljujem se Kaliopi i njenom timu, što su mi dali snagu i motivaciju da se trudim i da jurim svoje snove. Podršku sam dobila od roditelja, profesora, drugara, sugrađana, a i šire. Zahvalila bih se svima na ovom prelepom iskustvu i nadam se da su i ostali takmičari na isti način doživeli ovo takmičenje - poručila je Milošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati