Muzika

Direktno.rs

18. 03. 2020. 11:13 0

Severina na Milanovim vratima: Hoću da vidim sina!

Pop pevačica Severina Kojić objavila je na svom Instagram nalogu video u kojem govori da joj nije dozvoljeno da vidi sina, jer se detetov otac Milan Popović zatvorio sa njim u samoizolaciju zbog koronavirusa.

Ona već mesecima pokušava da povratim starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji je odlukom suda pripao ocu, dok pevačica može da ga viđa u zakonski određenim vremenskim intervalima.

Sada je Severina došla u Srbiju, a tom prilikom je objavila kratak snimak gde se vidi kako zvoni na interfon oca svog deteta jer joj, kako tvrdi, on ne dozvoljava da dan provede sa sinom, iako je zakonski tako naloženo.

Prenosimo vam ceo komentar koji je Severina postavila uz video, nadajući se, kako je napomenula u klipu, da će nadležni organi reagovati.

- Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio da ovde provede celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudskim određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim pretnje, podmetanja, blaćenja koje prenose razni tabloidi - napisala je ona i dodala:

- Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dete koje nije videlo majku punih pet dana. Nije mi dopustio u subotu. U nedelju je rekao da je kod svoje braće, pa će mi ga dati u ponedeljak. Onda se predomislio  i juče. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umesto da zagrlim rođeno moje, otac je proglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta o kojem me nije obevestio. Kako sam od tada u međuvremenu dva puta bila sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku.. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati