Muzika

Direktno.rs

22. 01. 2020. 21:52 0

Bubnjar Aerosmita tuži bend, odbili da ga prime nazad

Bubnjar legendarnog benda Aerosmith Džoi Kramer tužiće bend jer su ga izbacili neposredno pred dodelu "Gremi" nagrada i nastupa koji su trebali održati na tom događaju.

Kako prenosi Rolling Stone, Kramer je u tužbi naveo kako zbog nekoliko manjih povreda koje je zadobio prošlog proleća nije svirao u bendu do jeseni 2019. godine. Kada je pokušao da se vrati u bend, postavljeni su mu uslovi i standardi koje je morao ispuniti.

Bubnjar tvrdi kako su svi zahtevi koji su postavljeni pred njega izmišljeni i napravljeni kako on ne bi mogao pristupiti bendu te kako je siguran da ne postoje u normalnom ugovoru koji su svi potpisali. Morao je snimiti solo tačku kako bi članovima i menadžerima benda dokazao da je sposoban da svira "na traženom nivou".

- Nije stvar u novcu. Oduzimaju mi mogućnost da budem prepoznat među svojim vršnjacima i drugim muzičarima za sve ono što sam uradio u svetu muzike. Testove koje sam radio da bih se vratio u bend nije radio niko drugi otkako je bend formiran - objasnio je u tužbi.Bend se oglasio po ovom pitanju, kazavši kako Kramera smatraju članom porodice, ali i kako je sam insistirao da napusti bend zbog psihičkih i fizičkih pogoršanja zdravlja. Nije svirao šest meseci, a članovi su ga nekoliko puta zvali da se vrati, ali kako kažu, on nije bio zainteresovan za tu opciju.

- Sama činjenica da su mi tražili da dođem na audiciju kako bih se vratio na posao, da dokažem da mogu svirati na 'traženom nivou' i da mogu svirati bolje nego moja zamena je uvredljiva - kazao je Kramer i dodao:

"Oni sada verovatno govore kako ja nisam sposoban da sviram onako kako oni žele, a to nije istina."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati