Film i TV

Direktno.rs

07. 12. 2021. 22:21 0

Stenford iz "Seks i grada" ne umire i u seriji

Glumac Vili Garson, zvezda "Seks i grada" preminuo je 21. septembra usred snimanja nastavka popularne serije u kojoj je igrao lik Stenforda Bleča, najboljeg prijatelja Keri Bredšo. Pored toga što je njegova smrt pogodila najbliže i brojne kolege, i te kako je uticala i na dalje snimanje, a fanovi su se neko vreme pitali hoće li ikako biti spomenut u seriji. Dosta je i onih koji su verovali da će Keri Bredšo ostati bez najboljeg prijatelja.

Iz tog razloga, oglasio se reditelj Majkl Patrik King i naglasio da to sigurno neće biti tako.

- Nema preminulih. Niko nije umro, niko - naglasio je King, prenosi  "E!News", pa se iz toga zaključuje da simpatični Belč makar na ekranu nastavlja da živi, što je fanove obradovalo.

Šta više, na toj se temi kao ekipa nisu mnogo zadržali. Gotovo da nije bilo ni govora o tome da se smrt glumca "prenese" u scenario, a onda i na male ekrane.

Inače, Garson je viđen tokom snimajućih dana sa Sarom Džesikom Parker u Njujorku u julu, a zatim u avgustu rame uz rame s kolegom koji u seriji tumači ulogu njegovog supruga, Mariom Kantoneom.

Podsetimo, Sara Džesika Parker se danima se nije oglašavala na društvenim mrežama nakon što je objavljeno da je Garson preminuo. Zatim, objasnila je kako je i "tišina reakcija".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati