Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

25. 08. 2023. 17:31 0

Vratila se u "Seks i grad" i za minut uzela milion dolara

Dugo iščekivani povratak glumice Kim Katral u ulozi Samante napokon se dogodio u velikom finalu druge sezone serije "I tek tako...", nastavka kultne serije "Seks i grad". Za samo šezdeset sekundi, glumica je uzela vrtoglavu svotu novca.

Iako je ranije govorila da nikada ne želi da se vrati u "Seks i grad", niti da glumi lik Samante, jer je to poglavlje, kako je rekla, za nju zauvek završeno - a svemu je doprineo i sukob sa glavnom glumicom i producentkinjom serije Sarom Džesikom Parker koja tumači lik Keri Bredšo - Kim Katral se, ipak, predomislila.

Kako navode izvori za američke medije, Kim Katral je dobila poziv od izvršenog direktoga HBO produkcije lično, koji ju je zamolio da se makar na trenutak vrati u seriju i da kaže iznos koji želi da dobije za pojavljivanje.

Kim Katral je tražila milion dolara za scenu koja traje svega 60 sekundi. Imala je i dodatne zahteve. Nije želela da se pojavi na setu, niti da se sretne sa svojim koleginicama sa kojima je godinama radila na seriji i filmu, a posebno nije želela da sretne Saru Džesiku Parker.

Zato je scena sa Samantom snimljena odvojeno - u kolima, dok navodno razgovara telefonom sa Keri Bredšo.

Njeno pojavljivanje je izazvalo ogromnu radost fanova, ali i bes ostalih koji rade sa seriji, s obzirom na to da je jedan od producenata serije, Majkl Patrik King, dao intervju za američke medije nakon završetka prve sezone nastavka, navodeći da Kim Katral neće dobiti ponudu da se vrati u franšizu, čak iako budu snimali nastavke, te da su vrata za nju zauvek zatvorena.

- Kada smo pričali o tome da snimimo treći nastavak filma, Kim Katral je jednostavno rekla - ne. I to je u redu. Ne možete glumicu naterati da tumači ulogu ukoliko ona ne želi - rekao je on.

Na pitanje da li su vrata za Kim Katral i dalje otvorena, ako bi ikada poželela da se vrati u nekom narednom nastavku, Patrik King je jednostavno odgovorio - "Ne".

- Jednostavno ne. Nakon što je odbila da radi film i javno pričala protiv serije i glumica, nikada nije ni postojala šansa da bismo joj dali ulogu u novoj sezoni "And just like that" - rekao je on.

Katral je u tom periodu, tokom 2022. godine, lajkovala nekoliko objava na Tviteru u kojima su korisnici ove društvene mreže navodili da je serija "glupost".

Ona je ranije, tokom 2017. godine, izjavila da se nikada ne bi vratila u "Seks i grad", kao i da je imala mnogo problema sa Sarom Džesikom Parker, tokom snimanja same serije, ali i filmova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati