Film i TV

Direktno.rs

18. 11. 2021. 12:37 1

"Imati tu jednu osobu": Scena za sva vremena (VIDEO)

Sećate li se serije Gorčina Stojanovića "Ono kao ljubav" iz 2009. godine koja je pratila živote tri ljubavna para povezana mestom stanovanja i omiljenim lokalnim kafićem?

Ljubav povezuje i stvara obrte u odnosima tri para od kojih je jedan u braku, drugi u dugogodišnjoj vezi i treći par na pragu veze.

Tu su i sporedni likovi kao što su bivša žena i "lokalni blejač" koji veći deo vremena provodi u kafiću i kao takav predstavlja svojevrsnog hroničara događaja i društva.

Jednu od glavnih uloga tumači Sergej Trifunović, a ovih dana se društvenim mrežama širi snimak iz te serije u kom on pati za devojkom.

".. mada bilo bi lepo imati tu jednu osobu.. mislim.. ono čisto da bude tu..da joj slušaš glas, da je slušaš kako diše dok spava i da se budiš pored nje i da se ona budi pored tebe.. ne znam, kao da idete u bioskop, držite se za ruke i jedete kokice.. samo to", izgovara setni Sergej. 

Toliko je uverljiv da se može desiti ako ne pamtite seriju da se radi o isečku iz nekog njegovog intervjua.

Pogledajte o čemu se radi:

Međutim, gledaocima nije trebalo mnogo da se sete, pa je ispod snimka sem mnoštva pozitivnih komentara pokrenuta svojevrsna inicijativa da se serija reprizira.

"I onda recite da nije dobar glumac", "Najjača serija", "Kakvi kraljevi, moram opet da gledam ovu seriju", samo su neke od reakcija.

Glavne uloge pored Trifunovića i njegove devojke koju tumači Sonja Kolačarić igraju Nikola Kojo, Bojana Stefanović, Ljubomir Bandović i Nataša Marković, a pojavljuju se između ostalih Vesna Trivalić i Vlastimir Đuza Stojiljković.

Inače, u svakoj epizodi je bio i gost iznenađenja među kojima su Kemal Monteno, Masimo Savić i Vlado Georgiev.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati