Zabava

[ Izvor: Mediji ]

08. 05. 2024. 16:28 3

Voleo je muškarce, ostali u braku 30 godina: Travoltine tragedije

Džon Travolta i Keli Preston bili su mnogima omiljeni holivudski par. Njihov brak je bio pun uspona i padova, a prekinut je tragedijom.

Džon Travolta i Keli Preston bili su jedan od omiljenih holivudskih parova. Proveli su 28 godina u braku, ali njihova veza je imala brojne uspone i padove.

Upoznali su se 1989. na snimanju filma "Eksperti" ("The Experts"), i tada se Džon zaljubio u Keli na prvi pogled. Ona je tada bila udata, ali u nesrećnom braku. Dve godine kasnije, Džon je zaprosio Keli. Ona je pristala da se upuste u uzbudljivu ljubavnu avanturu.

Na venčanju, Keli je bila trudna sa njihovim sinom Džetom, a 2000. godine su dobili ćerku. Devet godina kasnije, suočili su se sa velikim bolom, kada su izgubili sina. Bili su na porodičnom letovanju, na Bahamima, kada je Džet doživeo napad i preminuo u kupatilu. Za Džona i Keli to je bio strašan udarac.

Godinu dana kasnije dobili su treće dete, dečaka Bendžamina, koji je vratio svetlost u njihov život.

U javnosti su kružile priče o tome da je Travolta homosek*ualac i da je nekoliko puta prevario Keli sa maserima. Čak je i slavna Kari Fišer izjavila kako "svi znaju da je Džon Travolta homosek*alac". Ipak, koliko god bilo teško da se nose sa ovim optužbama, par je uspeo da održi brak. U septembru 2019. proslavili su godišnjicu braka i tada su jedno drugom posvetili emotivne poruke na društvenim mrežama. Keli je poručila:

- Mom najdražem Džoniju, najboljem čoveku koga poznajem. Dao si mi nadu koju sam izgubila, voleo si me strpljivo i bezuslovno. Naterao si me da se smejem jače nego bilo koje ljudsko biće. Delili smo uspone i padove. Ti si tata iz snova i činiš naš život zabavnim. S tobom znam da ću uvek biti dobro, šta god se dogodilo. Voleću te zauvek i potpuno.

Samo godinu dana kasnije, američki mediji su objavili da je nakon dve godine lečenja od raka dojke preminula glumica Keli Preston. Tu tragičnu vest je potvrdio i Džon, njen životni saputnik.

- Teška srca javljam vam da je moja prelepa supruga izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Hrabro se borila uz našu ljubav i podršku. Porodica će zauvek biti zahvalna doktorima, kao i prijateljima koji su bili uz nju. Uvek ćemo se sećati Kelinog života punog ljubavi - napisao je tada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati