Film i TV

T. D.

03. 12. 2020. 20:02 8

Nikad, nikad se ne smejte predsedniku dok priča (VIDEO)

Trenutak u kome se voditeljka Jovana Joksimović nasmejala u lice predsedniku Aleksandru Vučiću, dok je on pričao o državnim parama, samo je jedan od primera kako se diktaturi treba suprotstaviti. E sad, posledica će biti, a da li su svi spremni da ih snose.

Lider SNS i njegovi sledbenici godinama pričaju kako je Srbija najuspešnija, najbolja, najprosperitetnija zemlja u Evropi, i čim činjenicama prikažete da to nije tako, nađete se na listi državnih neprijatelja i osoba koje treba ocrniti što više. 

Čuveni Jovanin smeh zapljusnuo ga je u lice tog 29. marta na predsednikovo "daćemo 100 evra svima", i to baš u trenutku dok on u prajm tajmu na TV Prva ubeđuje građane da veruju njemu, a ne svojim praznim džepovima.

- Mi smo našli još para, pa mislimo da - reče predsednik, a umesto odobravanja, začuo se gromki smeh.

Ta spontana (?) reakcija došla je nakon pet godina i intervjua na Pinku kada je Vučića kao premijera prekorila sa  "Nemojte da vičete na mene".

- Ne, ne smejem, nego... Otkud nam toliko para, predsedniče - rekla je Jovana Joksimović i ogolila SNS politiku laže i paralaže pred hiljadama Vučićevih glasača.

Nikad, nikad se ne smejte predsedniku dok priča. Stići će vas kazna.

I šta se desilo samo nekoliko dana kasnije? Voditeljka je sa suprugom Željkom Joksimovićem pila vino u restoranu u društvu Nataše, žene ministra Aleksandra Vulina i Tamare, zvanične supruge Aleksandra Vučića.

To druženje brzo je bacilo u senku spontanu reakciju u razgovoru sa šefom države, i verovatno niko nije ni pomislio da će sa kumom Srđanom Predojevićem biti proterana.

Na otkaz televizijskom dvojcu bilo je raznih komentara, pozitivnih i negativnih, kao i međusobnih optužbi između voditelja i bivšeg poslodavca. 

TV Prva ima nove voditelje koji lapsusima zabavljaju široke narodne mase, Srđan se ljuti na kumu koja ga kako mediji pišu izdala, a ona sprema novu emisiju na svojoj televiziji K1, kojom planira da zaseni sve i verovatno zatraži i nacionalnu frekvenciju.

Posle duže vremena dala je veliku ispovest za "Story", magazin na čijem čelu se nalazi upravo njena drugarica Nataša Vulin, supruga ministra policije.

I ne zaboravite: nikad, nikad se ne smejte predsedniku dok priča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati