Film i TV

Direktno.rs

02. 12. 2020. 10:43 9

"Moj poduhvat na K1 biće nešto najbolje u ovoj zemlji"

Voditeljka Jovana Joksimović dala je prvi intervju nakon otkaza na "Prvoj" televiziji u kojem je objasnila kakva planove ima sa novom emisijom na "K1" televiziji.

Joksimović se na samom početku osvrnula na period kada je dobila otkaz sa "Prve" televizije i otkrila da li za bilo čim žali.

- Ne žalim, niti sam i trenutak žalila. Toj televiziji sam dala izuzetan Jutarnji program, vrlo sam zadovoljna kvalitetom koji smo dostigli, nemam čega da se stidim, naprotiv, ponosim se time što sam uradila i to je jedino na kraju što ću pamtiti. Kada podvučem crtu, ako ostvarim ono što nameravam i ovaj poduhvat na "K1" bude nešto posebno, novo, najbolje u ovoj zemlji, a biće, onda će to samo značiti da je odlazak sa Prve nešto najbolje što mi se dogodilo u životu - rekla je Jovana za "Story".Upitana da prokomentariše zašto novu emisiju pod nazivom "UranaK1" na televiziji njenog supruga Željka Joksimovića neće voditi sa dugogodišnjim kolegom Srđanom Predojevićem, Jovana je otkrila da su oni i dalje u dobrim odnosima, ali da žele drugačije stvari.

- Znam da su ljudi željni skandaloznih vesti, ali ni Srđan ni ja nismo takva vest, niti imamo želju. I posle toliko godina, tokom kojih smo često provodili zajedno više vremena nego s porodicama, ne postoji ništa drugo što bi moglo sve da izbriše i stvori bilo kakav sukob. Mi smo životni prijatelji i to ćemo svakako ostati - ispričala je voditeljka.Prokomentarisala je i trenutno stanje u novinarstvu u našoj zemlji.

- Ova profesija je odavno u mulju, u velikoj meri sam i ja za to kriva, i ubeđena sam da je jedan od načina da se iz tog mulja izađe taj da prestane da loše govori o sebi, deleći se po svim mogućim linijama, ogovarajući se, pljujući one koji jedu isti hleb. Zato nemam nameru to da radim. Da budem jedna od onih koji govore loše o svojim kolegama, zaboravljajući da na taj način govore najstrašnije i o sebi. Ljudima sa "Prve" želim svaki uspeh, ne doživljam ih ni kao smetnju, ni kao pretnju i neću nikada loše o njima reći - kazala je Joksimović i dodala da je od pokretanja televizije "K1" sebe videla tamo.- Lagala bih kada bih rekla bilo šta drugo nego da sam, istog trenutka kada je Željko prvi put pomenuo ideju da pokrene televiziju, videla sebe na njoj. To je isto kao da vaš muž počne da uvozi fenomenalne cipele, a vi se pravite da nećete da ih probate i kupite. Naravno da mi se ideja svidela i da je rodila i niz drugih ideja u mojoj glavi, šta bih tu mogla da radim - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati