Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

26. 10. 2020. 13:19 9

"Princeza od znanja" ostala bez posla, preživljava od pomoći sa biroa

Milica Jokanović, poznata kao jedan od "tragača" u popularnom kvizu "Potera", ostala je bez posla i prijavila se na biro.

Milica je otkrila da je tokom epidemije koronavirusa ostala bez posla jer je bila višak u firmi u kojoj je radila. Kako je navela, sada preživljava samo od pomoći koju dobija sa biroa.

- U kompaniji u kojoj sam radila samo su mi saopštili da firma ima problema i postala sam tehnološki višak. Radni odnos mi je prestao 30. juna i od tog dana sam nezaposlena. Preživljavam od minimalca koji dobijam sa biroa - rekla je "Princeza od znanja".- Uporno tražim posao. Šaljem CV na više adresa u nadi da će me neko zaposliti. Volela bih da nađem posao u struci - priznala je Jokanović.

Ona je objasnila i joj rad na kvizu "Potera" jeste izvor prihoda, ali da se od toga ne može živeti. - Nemoguće je da se izdržavate od učešća u kvizovima. Oni su samo hobi i izvor neke dodatne zarade - zaključila je.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati