Film i TV

Direktno.rs

18. 09. 2020. 20:00 0

Zlica iz "Igre sudbine": Ne smeta mi kad me povezuju sa Slavenom

Mlada glumica Matea Milosavljević u iskrenom razgovoru za "Hello" govorila je o svojim nesigurnostima, dijetama, avanturama i o tome zašto joj ne smeta kada je povezuju sa kolegom Slavenom Došlom.

Matea je priznala da se do pre nekoliko godina mučila sa kompleksima, ali da je uspela da preokrene način razmišljanja.

- Dugo sam bila nezadovoljna sobom, nesigurna, na dijetama, te nisam dovoljno mršava, te postala sam premršava, da bih onda, ni sama ne znam kako, pre dve-tri godine ukapirala i ko sam i šta sam, i počela sam da se zaista dobro osećam u svojoj koži- Sklona sam gojenju, volim da jedem i mrzim da kuvam. Živela baka koja sve sprema! - našalila se glumica koja u seriji "Igra sudbine" tumači lik Sofije.

Njenu junakinju gledaoci "obožavaju da mrze" jer je sklona spletkama i zlim potezima. Ipak, privatno je potpuno drugačija, pa se ljudi često iznenade kada je upoznaju. Sklona je i avanturama, a pored nedavnog skoka iz aviona, jedan period svog života provela je živeći sa dečkom na Adi Bojani.

- Upoznali smo se na Adi Bojani, koja je savršeno mesto za kamper. Ponovo smo se videli na Kopaoniku, gde je počela naša romansa, a i kamper je opet bio tu. Najzanimljivije je što je u tom trenutku kamper bio jedina njegova adresa, jer nije imao stan. Međutim, kad sam u fazi zaljubljenosti, mogu da živim i u špajzu. Kamper je posebna vrsta života. U početku kupatilo nije bilo potpuno funkcionalno, pa sam morala da razmišljam gde ću se okupati, ali čovek u svim uslovima uspe da se snađe - ispričala je Matea.

Nju često povezuju sa kolegom Slavenom Došlom, a ovom prilikom je napomenula da joj to baš i ne smeta.

- Mnogi i van društvenih mreža misle da smo zajedno, a zapravo smo najbolji prijatelji. Bolje da me povezuju sa njim, nego s nekim bez veze. Ako baš moraju da o meni pišu na taj način, onda neka mi ni ubuduće ne menjaju Slavena - priznala je glumica kroz smeh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati