Film i TV

Direktno.rs

25. 02. 2020. 20:04 0

Urnebesna komedija o ružnoj strani sveta lepote

Duhovite i šarmantne Selma Hajek, Rouz Bern i Tifani Hejdiš nateraće publiku na smeh do suza u novoj komediji pod nazivom "K'o šef" ("Like a boss"), koja u naše bioskope stiže u četvrtak 27. februara.

Ako imate najbolju drugaricu ceo svoj život, imate san i ambicije i imate nekog ko želi da vam šefuje, ovo je film koji nikako ne smete propustiti. Duhovit, smešan i zabavan, "K'o šef" oduševiće sve ljubitelje prave komedije i sirove zabave.

Moda, kozmetika i bezobrazno dobre fore nasmejaće vas, zabaviti ali i na duhovit način podsetiti na prave vrednosti u životu.

Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći svoju kozmetičku kompaniju, koju su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijske probleme, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetičke industrije, Kler Lune.

Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama. Posao u kome se sve vrti oko lepote, izgleda da postaje ružan.

Od četvrtka 27. februara komedija "K'O ŠEF" i najbolja zabava zagarantovana je u svim Cineplexx i ostalim bioskopima širom Srbije. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati