Svet

Direktno.rs

12. 09. 2024. 13:11 0

Kako je Bajden "podržao" Trampa (VIDEO)

Iako ne učestvuje na predstojećim izborima, aktuelni predsednik Džo Bajden svuda privlači pažnju. Ovoga puta je to bio slučaj zbog jednog gesta koji je "zapalio" društvene mreže.

Naime, Bajden je na jednom skupu sa vatrogascima u Pensilvaniji stavio na glavu predizbornu kapu republikanskog kandidata Donalda Trampa.

Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako Bajden sa osmehom stavlja crvenu kapu sa natpisom "Tramp 2024".

Korisnici društvenih mreža su brzo reagovali na video, a oni naklonjeni Trampu su rekli da je Harisova bila "toliko loša tokom predsedničke debate, da se čak i Bajden predomislio i da će podržati Trampa na izborima u novembru".

Komentarišući snimak, zamenik sekretara za štampu Bele kuće Endrju Bejts rekao je da je predsednik tokom događaja u Pensilvaniji govorio o "dvopartijskom jedinstvu posle 11. septembra" i naglasio "potrebu da mu se SAD vrate".

- Kao gest, Bajden je dao kapu Trampovom pristalici, koji je potom rekao da, u istom duhu, predsednik treba da nosi kapu bivšeg predsednika - objasnio je Bejts na Iksu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati