Svet

[ Izvor: Mediji ]

16. 06. 2024. 19:25 1

Za nedelju dana trojica turista nađena mrtva u Grčkoj

Za samo nedelju dana trojica nestalih turista pronađena su mrtva na grčkim ostrvima, preneli su grčki mediji. Turista iz SAD koji je nestao na ostrvu Matraki ove nedelje je pronađen mrtav kao treći u proteklih nedelju dana, prenosi grčka televizija Skaj Njuz.

Ovaj 55-godišnji muškarac nestao je prošlog utorka iz svog hotela na grčkom ostrvu Matraki u Jonskom moru, a 74-godišnji muškarac iz Holandije pronađen je mrtav u subotu na ostrvu Samos u Egejskom moru nakon što je sam otišao u šetnju na jugozapadom delu ostrva.

Britanski TV voditelj, doktor Majkl Mozli pronađen je mrtav na egejskom ostrvu Simi pre nedelju dana. Mozli je očigledno pao niz strmu padinu, rekao je za Skaj njuz gradonačelnik Simija Lefteris Papakalodukas.

Kako navode grčki mediji, još nekoliko turista se trenutno vode kao nestali u Grčkoj.

Američki turista, 59-godišnji Albert Kalibet, nestao je na egejskom ostrvu Amorgos tokom pešačenja, a nastavlja se operacija potrage za dvojicom nestalih francuskih turistkinja na egejskom ostrvu Sikinos.

U saopštenju grčkih vlasti se navodi da će spasilačka misija koristiti dobrovoljce, vatrogasce i regrutovati dodatni policijski tim sa obližnjeg ostrva Ios.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Prevrtljiv pas

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati