Svet

[ Izvor: Glas Slavonije ]

12. 07. 2023. 19:32 0

Utopilo se dete (4) u Osijeku

Četvorogodišnje dete utopilo se danas oko 14 sati u reci Dravi u Osijeku. Dete je tokom igre upalo u prostor između dve daske i nestalo. Majka je videla kako je reka još dva puta izbacila telo na površinu, pre nego što je nestalo.

Vuk Ognjenović, koji živi nedaleko od mesta nesreće, ispričao je za "Glas Slavonije" kako je čistio svoju terasu kad je shvatio da se nešto dogodilo.

- Od šoka je nešto pričala i nisam mogao da je razumem. Pretpostavio sam da je dete u pitanju, iako sam se nadao da nije. Govorila mi je i pokazivala: "Tu, tu, tu!", a ja sam joj rekao da ću ja otići malo nizvodno i ići prema njoj. Govorila mi je: "Ne, ne, ne! Tu sam ga sada videla!" - dodao je.

- Plivao sam prema njoj nekih 50-ak metara uzvodno, onda sam išao između pontona i razmicao ih i nogama pipao između čamaca. Posle sam jošjedanput ušao u vodu i pokušao da ga nađem. Mislio sam da sam tražio malenoga desetak minuta, ali rekli su mi kasnije da sam tragao za njim više od sata - rekao je Ognjenović.

Tvrdi kako se u jednom trenutku i sam zapetljao ispod pontona pa je morao da odustane od potrage. Na mesto događaja su stigli i policijski ronioci koji su narednih sati pretraživali okolno područje. Oko 16:45 sati su nedaleko od mesta nestanka pronašli telo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati