Svet

[ Izvor: Index.hr/035portal ]

24. 12. 2022. 20:31 3

Mladića obučenog u kostim Deda Mraza napao VOJNIK?

Društvenim mrežama širi se snimak brutalnog prebijanja mladića obučenog u Deda Mraza u Slavonskom Brodu. Policija je potvrdila da je dobila dojavu o masovnoj tuči nešto posle 15 sati.

Na snimku pomenute masovne tuče vidi se mladić obučen u Deda Mraza kako leži na asfaltu. Kada je nesrećni mladić pokušao da se pridigne, prilazi mu muškarac i snažno ga udara nogom u glavu. Nakon toga mladić pada na asfalt bez svesti.

Uhapšeno više osoba, ispred stanice i vojna policija

- Službenici PU brodsko-posavske su ove subote, 24. decembra oko 15.15 sati primili dojavu o narušavanju javnog reda i mira (tuča više osoba) na ulici u Slavonskom Brodu, ulica Šetalište braće Radić. Na mesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, koji su potvrdili istinitost dojave. U toku je dalji rad policijskih službenika na utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi navedenog događaja, te ćemo po završetku kriminalističkog istraživanja dostaviti kompletnu informaciju - rekli su iz PU brodsko-posavske.

Kasnije su za Index.hr iz policije potvrdili da je uhapšeno nekoliko osoba koje se dovode u vezu sa napadom. Međutim, više detalja nije bilo...

Mladića napao vojnik?

Kako piše 035portal, navodno je mladića obučenog u kostim Deda Mraza napao pripadnik hrvatske vojske, a isti portal objavio je i fotografiju službenog vozila vojne policije ispred policijske stanice, u kojoj se nalaze pomenute uhapšene osobe.

Index.hr je naveo da je poslao upit Ministarstvu odbrane Hrvatske o tome da li je njihov član učestvovao u masovnoj tuči na ulici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati