Svet

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2022. 09:34 7

ZAPALIO se zbog mobilizacije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nakon Putinove najave delimične mobilizacije u Rusiji, građani su organizovali masovne protesta. Oni koji nisu uspeli da odu iz države, pokušavaju na sve načine da izbegnu odlazak na front. O tome svedoče NEXTA i nezavisni ruski portal Meduza, koji prenose da se jedan muškarac u Rijazanu, na zapadu Rusije, zapalio u znak protesta protiv mobilizacije.

Na video snimku koji je objavila Novaja gazeta vidi se kako se čovek poliva tečnošću, nakon čega se zapalio. Svedok je rekao da je čovek zahvaćen plamenom "vikao da ne želi da ide u rat". Zdravstveno stanje ovog čoveka nije poznato.Na drugom snimku vidi se muškarac umotan u plavu tkaninu kako napušta mesto događaja u pratnji hitne pomoći, a navodno je u pitanju čovek koji se samozapalio.Do sada je u protestima uhapšeno više od 2.000 ljudi. Ruske vlasti izjavile su da je „gušenje“ protesta potpuno legalno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati