Svet

[ Izvor: Sportsport.ba ]

22. 09. 2021. 09:57 2

Ubacili baklju u kola sudije, pa ga napali šipkama

U tunelu Lendava na izlazu iz Jablanice napadnuto je vozilo u kojem se nalazilo nekoliko službenih lica sa utakmice 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Veleža i Borca, koja je prekinuta u 82. minutu, zbog uletanja navijača kluba iz Mostara na teren.

Presretnuto je vozilo marke "mercedes" koje je na kraju i zapaljeno. Vozilo je pripadalo sudiji Sabriji Topaloviću, koji je delio pravdu na pomenutom meču, dok su se s njim u vozilu još nalazili Admir Šehović, kao te član Komiteta za sudije Adnan Alispahić.

- U utorak uveče, oko 23:45 sati u tunelu Lendava presretnuto je vozilo marke "mercedes" u kom su se nalazili A. Š. (1982.), S.T. (1983.) i A.A. (1971.). Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše telesne povrede zadobila je osoba A.A. kojoj je lekarska pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobegli u vozilu marke "golf" - saopšteno je iz MUP-a HNK.

Prema nezvaničnim informacijama Alispahić, koji je imao status supervizora suđenja, zadobio je nekoliko povreda u predelu ruku, glave i rebara.

Kako SportSport.ba saznaje, petorica huligana su presrela automobil, prvo su ubacili baklju u automobil, te su nakon toga sa metalnim šipkama napali Topalovića, Alispahića i Šehovića, a najteže je prošao Alispahić koji se trenutno nalazi u bolnici u Zenici na detaljnim pregledima. Za napadačima se još uvek traga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati