Svet

Direktno.rs

26. 04. 2021. 22:03 0

UŽAS Uleteo kolima među ljude (VIDEO)

Teška i nesvakidašnja saobraćajna nesreća dogodila se danas u zagrebačkom naselju Dubrava. Vozač Audija doslovno je jurio Avenijom Dubrava i udario je u nekoliko parkiranih auta pored istoimenog trgovačkog centra.

Prema komentarima svedoka, Audi je "pokupio" automobile koji su bili parkirani, a u nesreći je učestvovalo najmanje šest vozila.

- Prvo sam čuo glasan zvuk sumanute jurnjave, a onda kada sam okrenuo pogled, zastao mi je dah. Odmah mi je bilo jasno da ovo nikako neće dobro završiti - rekao je za hrvatske medije Ivan Š. koji se u trenutku katastrofalne nesreće u Dubravi vraćao iz kupovine.

- Torba mi je pala iz ruku i doslovno sam od šoka pao na tlo, iako sam bio na 200-tinjak metara od lokacije gde se Audi zaleteo u prvi automobil - priča Ivan Š. i dodaje:
- Skoro mi je srce stalo od te kombinacije zvuka i prizora. Bio sam uveren da je vozač mrtav.  Evo, još uvek mi se tresu ruke koliko je to grozno izgledalo. Pa šta se događa s ljudima danas?

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, nesreću je izazvao vozač starije životne dobi, 1954. godište, koji je zbog brzine, izgubio je kontrolu nad vozilom.

- Moramo reći da je u toj nesreći bilo i sreće, jer je jedno od tih vozila odbačeno i na pešaka, koji je zadobio lake telesne povrede. Vozač se prevrnuo na krov, ali isto tako prema mojim informacijama, ni on nema teške telesne povrede. Utvrđeno je da nije bio pod uticajem alkohola. Definitivno se radi o velikoj brzini, a videli ste da se vozač vozi po šinama koje znaju biti jako nezgodne tako da verojatno zbog brzine je izgubio kontrolu - naveli su iz hrvatskog MUP-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati