Svet

Direktno.rs

25. 10. 2020. 16:23 4

Sin Zdravka Krivokapića ogorčen: To nisam ja!

Sin mandatara za sastav crnogorske vlade Zdravka Krivokapića obratio se javnosti putem Fejsbuka povodom teksta pod naslovom "Lažne poruke “sina” mandatara Zdravka Krivokapića: Lidere DF-a treba poslati u kanalizaciju, Mandić je nastanjen u crijevima Aleksandra Vučića!", nastalog na osnovu uvreda koje je Demokratskom frontu uputio neko ko se lažno predstavlja kao sin Zdravka Krivokapića. Njegovu objavu prenosimo u celosti.

- Od jutros se podigla hajka po društvenim mrežama na moga oca. Nije to ništa čudno, naročito ne u našem društvu, jer najteže je biti prorok u svome selu. Međutim, ta nečasna kampanja je "zakučila" i mene.

U duhu porodičnog vaspitanja i kulture kojoj su me otac i majka naučili, nikada sebi ne bih dozvolio da se na takav način bavim drugim ljudima. Ni rečnik ni kategorizacije onog tipa nisu nešto što mi priliči. Naročito spram onih koji su pomenuti.

Nesam uključen u političke procese, živim od svog rada i siguran sam da će otac uz sve dobre ljude uspeti da Crnu Goru učini normalnom zemljom.

Međutim, povod mog reagovanja upravo dokazuje da ona to još nije. A znam da on novostečenu ulogu sagledava samo spram odgovornosti koju nosi. Smatra je svojim usudom i vraćanjem obaveze prema precima. Sigurno znam da njemu nije bitno da bude premijer, već da učini nešto dobro za sav narod u Crnoj Gori.

Ne zameram imenjaku koji se "poslužio" koincidencijom. Na kraju krajeva, satira je legitimna i odraz slobode koju željno isčekujemo. Ali zameram onima koji su odmah zlurado to preneli kao moje reči. Nečastan je jutrošnji postupak portala borba.me, a moram zapaziti i da im nije prvi. No, nisam ja taj koji treba da im sudi. Čitaoci su tu. Nadam se da će ovo moje reagovanje preneti integralno, kao što su bili agilni kada je reč o onome što ja nisam pomislio, a ne kazao."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati