Svet

[ Izvor: Beta ]

28. 03. 2020. 09:08 0

Čak 86 radnika UN zaraženo koronom

Ujedinjene nacije (UN) saopštile su da je 86 zaposlenih u toj organizaciji širom sveta prijavilo da su zaraženi korona virusom.

Portparol te svetske organizacije Stefan Dižarik rekao je da su većina među zaraženim korona virusom zaposleni u UN u Evropi, ali da ih ima i u Africi, Aziji, na Bliskom istoku, kao i u SAD.

U nastojanju da se suzbije prenos, kako je Dižarik rekao, ogromna većina zaposlenih u svetskoj organizaciji radi od kuće.

U sedištu UN u Njujorku gde bi nekog redovnog dana zaposleni provukli 11.000 puta svoje propusnice, broj provučenih propusnica u petak bio je 140, rekao je on.

U Ženevi broj zaposlenih u kancelarijama UN pao je sa oko 4.000 ljudi redovno do oko 70 u četvrtak. U Beču više od 97 odsto zaposlenih u UN sada radi od kuče, a u Adis Abebi, u Etiopiji 99 odsto zaposlenih radi na daljinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati