Srbija

[ Izvor: Mediji ]

26. 07. 2024. 17:36 0

Bračni par se svađao, pa se gađali lubenicama?!

U četvrtak uveče deo stanara zgrade u naselju Matije Huđi u Sremskoj Mitrovici bio je prisiljen da sluša glasnu svađu i buku koja je dolazila iz ulaza zgrade. Buka i svađa, koja je trajala duže vremena, zastrašila je starije stanare prizemlja i prvog sprata, te niko nije smeo da izađe ili da pozove policiju.

Nakon što se situacija konačno smirila, stanari su imali šta da vide - ulaz zgrade bio je prekriven razbacanim komadima lubenice.

Kako su stanari objasnili, mladi bračni par, rešavajući svoje bračne nesuglasice, odlučio je da se gađa lubenicama oko 2 sata ujutru, što je rezultiralo nesvakidašnjim prizorom ujutro. Stanari su zatekli ulaz zgrade prekriven komadima lubenica i smećem, što je mnogima onemogućilo da normalno izađu iz zgrade, piše Kurir.

Komunalna inspekcija je obaveštena, a radnici gradskog stanovanja su brzo reagovali i očistili ulaz zgrade. Ceo slučaj je prijavljen komunalnoj policiji.

Stanari su otkrili da je u pitanju mladi bračni par sa troje male dece. Kako kažu, iz njihovog stana se često čula buka, ali ništa alarmantno. Međutim, ovaj obračun sa lubenicama ih je potpuno iznenadio. Upravnica zgrade Biljana Suvić je izrazila žaljenje što incident nije prijavljen tokom noći, ali je dodala da razume starije stanare koji su većinom u penziji i nisu se usudili da intervenišu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati