Srbija

[ Izvor: Mediji ]

18. 06. 2024. 13:06 0

Zbog hapšenja pomoćnika - opozicija traži smenu FARAONA Cvetanovića

Grupa građana "Za Leskovac - Zajedno" počela je prikupljanje potpisa odbornika za inicijativu za zakazivanje sednice Skupštine grada Leskovca radi smene gradonačelnika Gorana Cvetanovića zbog hapšenja njegovog dugogodišnjeg vozača, sada pomoćnika Perice Gavrilovića, u aferi zloupotrebe novca iz budžeta za atarske puteve u grdeličkom kraju.

Zamenik šefa odborničke grupe "Za Leskovac - Zajedno" Nenad Zdravković rekao je na konferenciji za novinare da su odbornici te grupe već potpisali inicijativu, te da će im se pridružiti i ostali odbornici opozicije u Leskovcu.

Pozvaće i odbornike Zavetnika i Dveri, koji su pre izbora tvrdili da su opozicija, da i oni potpišu.

- Ovo će biti i pravi test da stvarno vidimo ko je u Leskovcu opozicija a ko ne - rekao je Zdravković.

Na pitanje dopisnice FoNeta da li će pozvati možda i odbornike vladajuće koalicije da podrže potpisom tu inicijativu, Zdravković je odgovorio potvrdno.

- I među njima možda ima nekog ko smatra da je Cvetanović zbog ovog slučaja morao da podnese ostavku, kao što je sam obećao - rekao je Zdravković.

U slučaju da ne potpišu inicijativu svi odbornici koji su se u predizbornoj kampanji deklarisali kao opozicija, što Zdravković ne isključuje, najavio je pokretanje potpisivanja građanske inicijative za smenu Cvetanovića.

Zdravković je rekao i da je odbornicima opozicije jasno da, čak iako bude održana sednica Skupštine po njihovom zahtevu, odbornici vlasti mogu da glasaju protiv smene Cvetanovića. To će, međutim, kako je dodao, biti njihov veliki moralni poraz, jer je "gradonačelnik sam najavio ostavku ukoliko je njegov pomoćnik Perica Gavrilović umešan u aferu zloupotrebe novca iz budžeta namenjenog za atarske puteve".

Zdravković je rekao i da bi se tako pokazalo da odbornici vladajuće koalicije podržavaju zloupotrebe novca građana iz budžeta grada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati