Srbija

Direktno.rs

19. 03. 2024. 17:17 10

Haradinaj pozdravio Rakića: Hvala što ste došli (VIDEO)

Goran Rakić, bivši predsednik Srpske liste, sada jedan od udarnih pesnica Srpske napredne stranke, bio je rado viđen gost na proslavama Ramuša Haradinaja. Na snimku koji kruži mrežama to se jasno može i videti.

Drugari. Partneri. Sve za vlast. Sve za utacaj. Sve za novac. Tako se kratko može opisati odnosi Gorana Rakića i Ramuša Haradinaja. Cveta njihovo prijateljstvo još od davnih dana - od druženja po jahtama, preko proslava, pa do samog deljenja odgovornosti za sve ono što je zadesilo Srbe koji su ostali da žive na Kosovo i Metohiji.

Aleksandar Jovanović Ćuta je u Skupštini Srbije rekao činjenicu - da su poslanici Srpske liste, koju je predvodio Rakić, položili zakletvu u Skupštini Kosova. Rakić je pokušao da  spinuje ovu izjavu rekavši da on lično nije bio poslanik, mada je to radio toliko neuverljivo i nevešto, pa je na čas delovalo tužno, a na čas smešno i to, naravno, uz salvu primitivnih uvreda.

- Sram te bilo, gospodine poslaniče. Pročitavši tu zakletvu, prosuli ste punu kofu, da ne kažem čega ovde u Skupštini Srbije. Očigledno da imate dijareju, mentalnu dijareju, gospodine Ćuta - rekao je Rakić, a zatim dodao da nije nikada bio poslanik u Skupštini Kosova.

U toku konstitutivne sednice Skupštine Srbije u ponedeljak, Rakić je nekoliko puta okarakterisao poslanike opozicije kao izdajnike srpskog naroda, koji su saradnici Aljbina Kurtija. Rakić zna da ne govori istinu, građani znaju isto, ali ako se ova rečenica ponovoi više puta, ona će postati istinita kod nekih ljudi, čemu se Rakić nada.

Podsetimo, isti taj Goran Rakić se sa Haradinajem nije družio samo na proslavama, već i po jahtama, a sa njima je bio i Milan Radoičić. Sve u svemu, lepo društvo...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati