Srbija

[ Izvor: Mediji ]

14. 10. 2023. 12:31 11

Od 18 sati počinje saobraćaj: Otvoren auto-put Ruma-Šabac

Danas od 18 sati biće otvorena za saobraćaj deonica auto-puta Ruma-Šabac, a jutros u 10 sati u autobusu bez krova njom je prošla delegacija predvođena predsednikom Srbije Aleksanddrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.

On je rekao da će korišćenje auto-puta biti besplatno do Nove godine, a da će putarina od Beograda do Šapca koštati 270 dinara, od Beograda do Rume 170 dinara i od Rume do Šapca do 100 dinara.

- Ovaj deo smo završili, ovo je bilo bitno, ako ne i najvažnije. Moramo da završimo i ostali deo puta, jer nas povezuje sa Zvornikom, i podiže Loznicu! Ne merim godine, merim samo rezultate. Kada bismo završili ceo Srem i Mačva, imali bismo sve.

7Sigurno najbolju povezanost, kada se uradi i ovih 54,5 kilometara, dovešće do odlične povezanosti. Nadam se da ćete biti u mogućnosti da završite autoput u što bržem roku, pod tim se podrazumeva rok do kraja 2024. godine. Zahvalan sam vam na vašem radu, trudu i svemu što radite - istakao je Vučić.

Auto-put Ruma-Šabac je dugačka 24,6 kilometara, a ostalo je da se uradi još 53,9 kilometara duga brza saobraćajnica od Šapca do Loznice.

Vučić je najavio i potpisivanje dva velika ugovora sa Kinom za put od Bačkog brega, preko Sombora, Kule, Vrbasa, Bečeja, do Kikinde i put Zrenjanin-Beograd i Zrenjanin-Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati