Srbija

S. M.

30. 04. 2022. 07:45 13

U holu Kliničkog centra prodaju se ALKOHOL I CIGARETE (VIDEO)

U holu novog Kliničkog centra Niš radi kiosk, a ono što je sablaznilo mnoge jeste da se u njemu prodaje i alkohol. Kako se vidi na snimku koji je objavila Niška inicijativa, rafovi i fržideri su puni alkoholnih pića i cigareta. Tu su i sve nezdrave grickalice, koje se nalaze na tržištu.

Reč je kiosku preduzeća "Moj kiosk" koji je postavljen nakon javnog nadmetanja sredinom 2021. godine, tačnije 10. juna 2021. godine.

Tada je u oglasu stajalo, kako se navodi na Portalu javnih prodaja i licitacija, da se u zakup izdaje prostor površine 79,13 metara kvadratnih i da je reč o trgovinsko-ugostiteljskom objektu, odnosno kafeteriji. U oglasu nije precizirano šta ta kafeterija ne sme da ima, a po metru kvadratnom budući kupac plaćaće 50 evra u dinarskoj protivrednosti, uz troškove struje, komunalija i ostalog.

Primetno je da se u mnogim zdravstvenim ustanovama nalaze aparati sa kafama, sokovima i vodom, čak i sa sendvičima, ali koliko je nama poznato, nijedna nema alkohol i cigarete.

Na zvaničnom sajtu KC Niš nismo uspeli da pronađemo odluku o davanju u zakup nakon javnog nadmetanja i obratili smo se mejlom ovoj ustanovi sa pitanjem da li su alkohol i cigarete u holu zdravstvene ustanove tercijalnog tipa zaista potrebne i kome. Čekamo odgovor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati