Srbija

10. 11. 2020. 20:04 0

"VI STE TAJKUNSKI MEDIJ" Gradonačelniku Bora zasmetala izjava Ist Medije

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, okarakterisao je danas lokalnu Ist Mediju kao tajkunski medij.

Na pitanje postavljeno direktoru Opšte bolnice Bor dr Goranu Joksimoviću, na konferenciji za novinare o stanju sa koronavirusom, od koga je traženo da prokomentariše primedbe na društvenim mrežama u vezi sa lečenjem pacijenata koji nisu kovid pozitivni, Milikić je preuzeo mikrofon u maniru svog predsednika stranke koji je na pitanje postavljeno ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru takođe preuzeo glavnu reč.

- Ja bih voleo da vidim te pritužbe građana. Kod vas iz IST Medije uvek postoje neke pritužbe koje vi sami na neki način projektujete i smišljate. Meni je jako čudno da Ist Medija funkcioniše po nekim pritužbama a da mi ne znamo odakle su - rekao je Milikić na konferenciji za medije.

Na pitanje Ist medije da li će i taj medij svrstati u tajkunske, on je odgovorio potvrdno.

Rekao je da mu je bilo malo čudno da N1 u Boru uzme izjavu od urednika Ist medije, a ne i od bilo koga iz gradske uprave.

Ist medija napominje da je ovo je potpuno netačno, jer je novinar N1 uzeo izjavu od direktora Opšte bolnice.

Ipak, da Ist Medija ne izmišlja primedbe, potvrdio je u nastavku konferencije za novinare i sam direktor bolnice. Dr Joksimović je rekao da pritužbe postoje, ali i naveo ko se na lečenje žali.

- Mesecima unazad upozoravamo da će obim rada u specijalističkim amulantama biti u manjem obimu, jer su sada lekari angažovani oko covid odeljenja Naravno da će svi koji imaju tegobe, počev od primarne zdravstvene zaštite pa do nas u bilnici, biti primljeni. Ali, ne zaboravite da ima i zahteva i slučajeva gde se dolazi kad ne treba i najčešće su takvi ljudi nezadovoljni, rekao je Joksimović.

On je ovom rečenicom praktično potvrdio saznanja, jer nezadovoljnih ipak ima, ali i demantovao gradonačelnika koji je prethodno rekao da Ist Medija izmišlja nezadovoljstva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati