Srbija

Direktno.rs

06. 10. 2023. 07:48 8

Gradonačelniče Bora, stidite se i vi i vaš zamenik

Gradonačelniče Aleksandre Milikiću, stidite se. Sram da bude i Vas i Vašeg zamenika Milivoja Janoševića i sve članove gradskog veća koji ste sami sebi dodelili socijalnu pomoć od po 50.000 dinara na ime solidarne pomoći za poboljšanje materijalnog i socijalnog položaja zaposlenih - izjavila je Irena Živković iz Stranke slobode i pravde Bor.

- Nema para za Sigurnu kuću niti za logopeda u vrtićima, nema para za dečije sportske klubove, nema za dečije školice pri Centru za kultruru, nema za jedan besplatan obrok u školi, ali ima da pomognete sami sebi, vi koji radite na štetu Borana i svaki mesec za to primate više od hiljadu evra. Ali vama je to malo za život.

- A nastavnicima u Boru šezdeset, sedamdeset hiljada dinara kolika im je plata, nije malo? Ne, njima je po Vama to i previše, pa njima ne treba pomoć. Ni vaspitačicama, ni medicinskim sestrama ni svim ostalima koji primaju duplo manju platu od Vaše.

- Građani Bora su šta misle o odluci gradske vlasti izrazili i tako što su po gradu postavili "kutije" za dobrovoljne priloge, da bismo pomogli ugroženim gradskim čelnicima. Da stvar bude gora, gradonačelnik je, tražeći opravdanje za sebe, izjavio da je uzeo solidarnu pomoć da bi taj novac dao u humanitarne svrhe. Kada bi svoj novac dao u humanitarne svrhe, to bi bilo pohvalno, naravno. Ali ovako on samo reklamira svoju humanost novcem građana Bora.

Korupcija je za vreme vlasti SNS - a doživela svoj procvat, ali ovakvim potezima se vlast i direktno ruga građanima Bora i ponižava ih. Borani sve to vide. Zato i nema ostavke gradonačelnika Bora u nizu ostavki SNS funkcionera. Izbore u Boru ne smeju da raspišu jer su i u vrhu SNS svesni da su trenutnu i tesnu većinu u Skupštini grada uspeli da formiraju kupovinom odbornika tzv opozicije i da tako nešto neće moći da ponove više nikada - izjavila je Irena Živković iz Stranke slobode i pravde Bor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati