Kultura

[ Izvor: Mediji ]

23. 12. 2021. 13:12 5

Sistem je truo i korumpiran, ali će i ovome doći kraj

Glumac Sergej Trifunović rekao je da je „ušao u politiku jer ovome treba da dođe kraj“, ističući da će se to desiti i upitao „ali, šta ćemo posle?“.

„Zemlja koju moramo ozbiljno da digenemo na o-ruk. Sistem je toliko truo i korumpiran da je pitanje šta će biti posle. Mene mnogo više interesuje to posle nego ovo što je sad“, rekao je Trifunović, za Nedeljnik.

Kako je dodao, „da se ne bi ponovila priča 6. oktobra koji se nikad nije desila“.

Na pitanje kada je shvatio da 6. oktobra neće biti, Trifunović je rekao da je „shvatio kad je Čanak počeo da svira klavir na televiziji Željka Mitrovića“.

„A definitivno sam shvatio kada je ubijen premijer Đinđić“, naveo je Trifunović.

Na novinarsku konstataciju da i oni koji su smatrali da mu je epizoda sa politikom bila nepotrebna sada kažu da je svojom knjigom „Stovarište“ restaurirao sebe, kao da je odjednom snimio dva najbolja filma u karijeri, Trifunović je ispričao da mu je „skoro jedan prijatelje rekao, znamo se iz detinjstva: ‘Jao, vratio si se’, i krene da me ljubi“.

„Kažem mu: ‘Zemljače, ja nikud nisam odlazio, ja sam stalno tu. To ste samo vi mislili da sam ja nekuda otišao pa ste se tako ponašali“, rekao je Trifunović..

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati