Hronika

[ Izvor: Mediji ]

18. 07. 2024. 21:22 0

Tukao oca, majku i babu, pa na ulici udarao građane redom

Mladić S.Đ. (23) u stanu na Novom Beogradu tukao je svoju majku, oca i babu, nakon čega je izašao na ulicu i nasumice bokserskim rukavicama udarao građane.

- Tom prilikom im je naneo lake telesne povrede, da bi nakon dolaska policije i započete intervencije fizički nasrnuo i na policijske službenike PS Novi Beograd. Na osnovu navedenog javni tužilac je naložio da se protiv okrivljenog podnese krivična prijava za krivično delo nasilje u porodici, nasilničko ponašanje i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Pokušao da naudi sebi
- Imajući u vidi činjenicu da postoji sumnja u duševno stanje osumnjičenog koji pokazuje simptome duševne bolesti, jer se prilikom dovođenja u policijsku stanicu ponašao vrlo agresivno i pokušao da se samopovredi udarajući glavom o zid i udarajući sebe službenim lisicama koje su mu bile na rukama, u čemu je sprečen od strane policijskih službenika, na osnovu usmenog naloga javnog tužioca navedeni je smešten u Kliniku za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” gde je izvršen preliminarni pregled na osnovu kojeg je doneta odluka da se osumnjičeni zadrži u klinici radi neuropsihijatrijskog veštačenja - dodaje se u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati