Hronika

[ Izvor: k1info.rs ]

02. 08. 2023. 12:49 17

Zapaljena kuća masovnog ubice iz Mladenovca

Kuća u kojoj je živeo masovni ubica Uroš Blažić u na brdu Varovnice kod Donje Dubone, zapaljena je noćas, saznaje K1info.rs.

Nepoznati počinici podmetnuli su požar, koji je u toku noći ugašen. Policija se ubrzo pojavila na licu mesta i obezbedila objekat, ali zvaničnog saopštenja još nema.

Osumnjičeni za višestruko ubistvo u selima kod Mladenovca i Smedereva Uroš Blažić živeo je sam u svojoj kući na brdu Varovnice na putu za Šepšin, dok se porodična kuća nalazi u selu Donja Dubona, piše k1info.rs.

Pre nešto više od dva meseca, na kući ubice su razbijeni prozori. Tada je objekat zapečaćen, a u vremenu od počinjenog masakra pretresan je više puta.

Da podsetimo, Uroš Blažić je 4. maja ove godine posejao je smrt po selima Malo Orašje i Dubona. U krvavom piru ubio je devet osoba, a ranio 13.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati