Hronika

[ Izvor: Večernji list ]

20. 06. 2023. 15:19 1

Odbačena krivična prijava protiv Severine

Krivična prijava protiv pevačice Severine Vučković za navodni napad na sestru Marijanu Vučković Popović koji se dogodio u avgustu 2022. godine u domu njihove majke Ane Vučković, odbačena je.

To je medijima u saopštenju potvrdila Severinina advokatica Jasminka Biloš, javlja Večernji list.

- Severina Vučković je od Opštinskog državnog suda u Splitu dobila obaveštenje da je 5. juna 2023. godine odbačena krivična prijava protiv nje, koju je podnela njena sestra Marijana Popović u avgustu 2022. godine - poručila je advokatica Biloš čije saopštenje prenosimo u nastavku.

"Krivična prijava protiv Severine Vučković radi telesne povrede čl. 117.st.2. KZ-a odbačena je Rešenjem Opštinskog državnog suda od 5. juna 2023. godine. Kir-DO- 784/2022 "jer nakon dovršetka istrage nije utvrđena osnovana sumnja da bi Severina Vučković počinila prijavljeno krivično delo", navodi se u saopštenju advokatice.

Podsetimo, zagrebačka policija je krajem avgusta prošle godine uhapsila pevačicu Severinu Vučković, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njenim privođenjem, a povod je bila prepirka u splitskom domu majke poznate pevačice.

Prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pevačica se navodno okomila na nju, i to pred njihovom majkom oko jedan sat posle ponoći, kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prema priči sestre Marijane, žestoko rvale i šamarale, nakon čega je pevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno je prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pevačicu koju je napala i nanela joj povrede.

Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima, da zapomaže i baca se po stepenicama, kako bi se samoopovredila.

Nakon privođenja izjavu je dala Severinina i Marijanina majka Ana Vučković.

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru! - kazala je tada majka pevačice za Večernji list.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati