Hronika

S. M.

01. 05. 2023. 21:58 2

Užasan 1. maj u Toplici

Ovaj 1.maj u Toplici bio je strašan. Ubila se žena u Prokuplju koja je bolovala od raka, u Kuršumliji je u šumarku naselju Pantići pronađen mrtav muškarac koji je sklon alkoholu, a policija je intervenisala i opomenula više lica koji su ispred manastira u Ajdanovcu pustala muziku, vikala, vidno pijana.

Žena iz Prokuplja je skočila sa nedovršene zgrade, ali je prethodno ostavila pismo svojoj sestri, koja ju je svaki dan obilazila. Na žalost, nisu uspeli da je spasu.

Muškarac u Kuršumliji je, prema nalazu mrtvozornika, preminuo prirodnom smrću, oko 17 časova, a u momentu kada je pronađen, imao je 3,8 promila alkohola u krvi. Od ranije je poznat kao osoba sklona alkoholu, koaj je često u pijanom stanju maltretirala majku, sa kojom živi.

Ispred manastira posveđenom Svetom Đorđu, u Ajdanovcu tradicionalnu se okupljaju Prokupčani i Blačani, a ovoga puta pažnju svih privukle su četiri žene, koje su, prema izjavama očevidaca bile vidno pijane.

- Bilo je strašno, na nekom zvučniku, ispred manastirske kapije puštale su preglasno muziku, bauljale, povraćale, haos. Neko je pozvao policiju, te je patrola došla, opomenula ih, a onda smo svi otišli, jer nismo mogli da gledamo kako se ponašaju. Bilo je mnogo male dece, a pre svega to je manastir - kaže osoba koja je bila na izletu na ovoj lokaciji.

Ona dodaje da se sve dešavalo posle 15 časova i da su nakon "predstave" koju su gledali, svi otišli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati